Szolgáltatásaink
 

Korrózióálló acél elektromos szekrények építése és telepítése

Az átemelőkben hidrosztatikus szint távadó vagy ultrahangos szintérzékelő jele alapján történik a szivattyúk működtetése, diszkrét szintkapcsolók vész minimum és vész maximum biztonsági funkciót töltenek be. Az átemelők villamos elosztója a villamos, és irányítástechnikai berendezések védelme érdekében temperált, átszellőztetett az átemelő légterétől teljesen elzárt, a hosszú távú korróziós problémák elkerülése érdekében korrózióálló acélból készül.

Az állapotjelzéseket a PLC feldolgozza, vizsgálja, hogy az üzem biztosításához szükséges feltételek adottak-e, kezelői beavatkozást igénylő esetekben hibajelzést generál.

A rendszerben a PLC-t áramkimaradások ellen akkumulátoros, hőmérsékletkompenzált töltést biztosító szünetmentes áramforrással védi, mely az irányítástechnikai rendszer felé kiegészítő jelzéseket generál. (betáp feszültség hiány, akku mélykisülés, hőmérsékletérzékelő szakadás)

A villamos kapcsoló szekrény teljesen integrált az irányítástechnikával, szerkezetileg egy egységet képez. A vezérlő egység folyamatosan tudja figyelni a vezérléshez szükséges állapotjelzések, a motorok hő védelmének állapotát. Abban az esetben, ha valamely motor elektronikus termikus védelme, vagy zárlatvédelme leold, mivel a PLC-ben ez jelzésként megjelenik, ez az esemény regisztrálásra kerül, és figyelmeztető jelzés generálódik a kezelőszemélyzet számára. Minden mágnes kapcsoló segéd érintkezőjén keresztül jelzés generálódik a PLC felé abban az esetben, ha a mágnes kapcsoló meghúzott állapotban van. Vezérlés esetén, ha ez a jelzés nem jelenik meg, a vezérlő egység hiba üzenetet generál. Ugyanilyen elvű hibakezelés valósítható meg a szintmérés, ill. a szintkapcsolók működésének ellenőrzésére.